Накратко за мен

Да подкрепям хора и организации за тяхното устойчиво развитие е моя най-голяма страст.

Вярвам, че едно от най-големите предизвикателства е да интегрираме наученото от опита си мъдро.

Повече от 15 години работя в големи и малки компании в ролята на мениджър, координатор, медиатор и ръководител, инициатор на промяната и организатор на програми за развитие, откриването, мотивирането и управлението на талантите, както и създаването на средата това да се случва.

Когато през 2014 г. се запознах с коучинга като начин за подкрепа и насърчаване на човешкото развитие, това се превърна в мое призвание. Имах щастието да попадна в обучителната програма Intunity Coaches, реализирана с много отдаденост от Гери и Пламен Петрови. Там, освен международните коучинг стандарти, открих и силата на безграничната креативност, когато става въпрос за подкрепа в проявяването на потенциала на човека.

По-късно запознаването ми с различни методи за фасилитиране, изграждане на фирмената култура и ефективни екипи, запали и интереса ми към подкрепа на организационната трансформация.

Преминала съм през сертификационни програми за оценка на талантите (CEB Certified Assessor). Завърших практическата aMBA програма на The Business Institute.

Ще е чест за мен да Ви подкрепя по пътя!

 

Close Menu