icf-member-badge
associate-certified-coach-acc

Накратко за мен

Да подкрепям хора и организации за тяхното устойчиво развитие е моя най-голяма страст.

Вярвам, че едно от най-големите предизвикателства е да интегрираме наученото от опита си мъдро.

Повече от 15 години работя в големи и малки компании в ролята на мениджър, координатор, медиатор и ръководител, инициатор на промяната и организатор на програми за развитие, откриването, мотивирането и управлението на талантите, както и създаването на средата това да се случва.

Когато през 2014 г. се запознах с коучинга като начин за подкрепа и насърчаване на човешкото развитие, това се превърна в мое призвание. Имах щастието да попадна в обучителната програма Intunity Coaches, реализирана с много отдаденост от Гери и Пламен Петрови. Там, освен международните коучинг стандарти, открих и силата на безграничната креативност, когато става въпрос за подкрепа в проявяването на потенциала на човека.

По-късно запознаването ми с различни методи за фасилитиране, изграждане на фирмената култура и ефективни екипи, запали и интереса ми към подкрепа на организационната трансформация.

Преминала съм през сертификационни програми за оценка на талантите (CEB Certified Assessor). Завърших практическата aMBA програма на The Business Institute.

ACC акредитирана съм към Международната коучинг федерация (ICF) и съм щастлива, че съм част от борда на директорите на ICF Bulgaria 2022-2024.

Ще е чест за мен да Ви подкрепя по пътя!